Sunday, August 22, 2010

~Update Senarai Peserta GA~

Salam Ramadhan. Minta maaf la sebab dah berhabuk blog nie tak berupdate. Walau tak berupdate tapi tiap2 hari saya datang menjenguk blog nie utk melihat senarai peserta GA. Alhamdulillah walaupun ini first GA yang saya anjurkan tapi sambutan sangat menggalakkan. Terima kasih banyak2 ye korang. Sayang korang lebih.


List kat bawah nie adalah senarai nama peserta GA setakat ini. Masih banyak masa lagi utk yg nak join sebab tarikh tutup pada 31 Ogos 2010. Tak maw cerita panjang. Korang check nama korang kat bawah. Kalau xde sila inform di comment box. Nombor kat nama korang 2 adalah nombor bertuah korang yer.

  1. rosilah
  2. chanteqshopp
  3. Mama Rifqy
  4. miza yusof
  5. tiefazatie
  6. mamaIMAN
  7. ummi sofiyyah
  8. anin
  9. MamaLyna
  10. AROL DSHW
  11. zaikulim
  12. ogy
  13. Pjaz a.k.a kud0o
  14. taufidris
  15. kopoklekor
  16. sarah
  17. usharapa
  18. qard91
  19. syakila
  20. KiN
  21. mama hiro
  22. Nigina
  23. eima
  24. adielay
  25. suzierahman
  26. yaya89
  27. Lynn Azlina
  28. mama zharfan
  29. iefadesign
  30. ayuarjuna bigoshh
  31. azryn.ain
  32. intan inn
  33. ummu umar
  34. inasepi
  35. myralove =)
  36. inahasan
  37. nadiah
  38. sakinah
  39. transformed housewife
  40. sitisifir10
  41. juniza
  42. izancute
  43. ayu
  44. eilinur
  45. sofiah
  46. hafiz
  47. cekkeya
  48. Em's Family
Semua blog-blog nie saya tak sempat terjah lagi. Ade kesempatan nanti saya akan terjah utk check sama ada penuhi syarat atau tidak. So far yg sy tgk semuanya ikut syarat dan promote My_OnLine_Shopp kaw-kaw punya. Terima kasih banyak2.

Saya juga nak mintak maaf bebanyak sebabnya hadiah GA utk tempat kedua 2 terpaksa ditukar kepada hadiah lain sebab ada beberapa masalah yg xdapat dielakkan. Harap sgt2 korang tak kisah. Hadiahnya still berkaitan dgn raya iaitu saya nak hadiahkan Tepung Pracampuran Moist Chocolate Cake. Raya nanti bolehla buat kek coklat sendiri erk. Minta maaf lagi sekali.

Kepada semua peserta Gud Luck dan Selamat Berpuasa.......

13 comments:

mama zharfan said...

ok. dh ada nama me no. 28 :) moga2 ada rezeki :) Amiin..

Miza Yusof said...

miza no 4. semoga miza bertuah. amin.

suzie rahman said...

salam ..me no 25.gud luck uols~

expresión de hígado said...

ade 31..

Intan Inn said...

me no 32..semoga bertuah,....

transformed housewife said...

nama akk belum ada dik. (Transformed housewife) akk buat entry kat crazyabtcontests.blogspot.com.

nadiah said...

nama saya xde pun

yaya said...

no. 26..harap2 bertuah..insyaallah....aminn... :)

suzie rahman said...

salam suzie no 25..

slmt hri ray ols~

LyNn'Azlina said...

saya no.27...aminn...ada rezeki adala...xde?xpela...

nadiah said...

saya ada dah-37
thanks

ibu emir said...

saya no 48 !! :D

mY oNLinE ShoP said...

sori baru update nama peserta...

~Rakan-rakan~